MENIU
MENIU
Informare cu privire la alergenii potențiali pe care i-ați putea consuma în locația noastră.
Conform REGULAMENTULUI (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011, privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, restaurant QUADRIFOGLIO tratează cu maximă responsabilitate alergenii potențiali pe care clienții nostri i-ar putea consuma.
În consecință, informațiile referitoare la alergenii potențiali sunt întotdeauna furnizate consumatorilor noștri, atunci cand ne este semnalata o posibilă alergie sau preparatul conține un număr mare de alergeni potențiali.
Alergenii sunt proteine care provoacă o reacție exagerată a sistemului imunitar. În general alergenii din produsele alimentare pot fi reprezentați fie de diferite adaosuri precum proteinele din soia, proteinele din lapte sau glutenul, fie de condimente: piper, boia sau semințe de țelină.
Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ŞI A CONSILIULUI din 20 martie 2000, alergenii din alimente se pot încadra în următoarele grupe:
În cazul în care suferiţi de o alergie, vă rugăm să solicitaţi informaţii suplimentare înainte de efectuarea comenzii. Vă mulţumim pentru înţelegere!
MENIU